Όλες οι κατηγορίες
EN

Μηχάνημα εξαγωγής διαλυτών κανονικής (υπερήχων) & υψηλής θερμοκρασίας

Αρχική σελίδα> Προϊόντα > Μηχάνημα εξαγωγής διαλυτών κανονικής (υπερήχων) & υψηλής θερμοκρασίας

Μηχανή εξαγωγής διαλυτών βοτάνων υπερήχων

Εισαγωγή

001


● Αυτός ο εκχυλιστής διαλύτη βοτάνων είναι κατάλληλος για φάρμακα, προϊόντα υγειονομικής περίθαλψης, βιο-φαρμακευτικά προϊόντα, καλλυντικά, τρόφιμα και άλλες βιομηχανίες εκχύλιση με πίεση περιβάλλοντος, εκχύλιση με υπερήχους, αιθέρια έλαια, αρωματικά έλαια Εκχύλιση, καθαρισμό και άλλες διαδικασίες. για πανεπιστήμια, ερευνητικά ιδρύματα και επιχειρήσεις, εργαστήρια και τμήματα φαρμακευτικής έρευνας και ανάπτυξης πολλών ποικιλιών, χρήση παραγωγής μικρής παρτίδας.

Χαρακτηριστικά

● Το Herb Solvent Extractor με υψηλή απόδοση, αυτό το Herb Solvent Extractor είναι η πιο πρόσφατη μονάδα δυναμικής εξαγωγής υπερήχων εξαιρετικά συμπαγούς σχήματος που αναπτύχθηκε από την εταιρεία μας. και ελικοειδής κωνική δεξαμενή εξαγωγής, ενσωμάτωσε τη συσκευή υπερήχων Shaped σε αυτή τη συσκευή, χρησιμοποιήστε την εξαγωγή, εκχύλιση, διήθηση, συμπυκνωμένη υπό μειωμένη πίεση, συμπύκνωμα λαδιού και άλλες διαδικασίες παραγωγής για εξοικονόμηση πρώτων υλών και ωρών εργασίας, απόδοση εργασίας αυξήθηκε κατά 50% έως 100% από τον μέσο εξοπλισμό πολλαπλής εξαγωγής.

● Ο ρυθμός μετατροπής Raw είναι υψηλός, αυτός ο εκχυλιστής διαλύτη βοτάνων χρησιμοποιεί μοναδικά φυσικά αποτελέσματα υπερήχων, η σπηλαίωση μπορεί να προκαλέσει σπάσιμο ή παραμόρφωση φυτικών κυττάρων, μεταξύ δόνησης σωματιδίων διαλυμένης ουσίας, επιτάχυνση κραδασμών, ενίσχυση της διατμητικής τάσης ηχητικής πίεσης, έτσι ώστε το υλικό που σχηματίζει τοπικά σημεία ακραία υψηλή θερμοκρασία και πίεση, για την προώθηση της παραδοσιακής κινεζικής ιατρικής στην ανάλυση των αποτελεσματικών, το ποσοστό εκχύλισης αυξήθηκε σημαντικά έως και 30-60% από την παραδοσιακή διαδικασία.

● Το Herb Solvent Extractor είναι εκχύλιση σε θερμοκρασία δωματίου, το δραστικό συστατικό των πρώτων υλών δεν είναι πιθανό να χαθεί. Εν τω μεταξύ, η σειρά BETTER Herb Solvent Extractor χρησιμοποιεί πνευματική ανάδευση, ενισχυμένο αποτέλεσμα σπηλαίωσης υπερήχων, έτσι ώστε τα φάρμακα να μπορούν να εκτεθούν πλήρως σε ανιχνευτή υπερήχων τιτανίου, επιτάχυνση της ομοιογενούς καθίζησης του δραστικού συστατικού στο εσωτερικό των API.

● Ο εξαγωγέας διαλύτη βοτάνων με τη συμπαγή δομή, ασκεί πλήρως τα χαρακτηριστικά του υπερηχητικού κύματος. Η περιοχή επαφής των υλικών με υπερήχους είναι μεγάλη και ο χρόνος εκχύλισης είναι σύντομος, τα εκχυλίσματα βοτάνων υπερήχων είναι συνήθως 20 έως 40 λεπτά για να επιτευχθεί ο καλύτερος ρυθμός εκχύλισης, ο χρόνος εκχύλισης είναι μόνο το 1/5 της παραδοσιακής φαρμακευτικής διαδικασίας εκχύλισης.

● Προσαρμοστικότητα Shanghai BETTER Herb Solvent Extractor: δεν περιορίζεται στην πολικότητα των συστατικών και το μοριακό μέγεθος για εκχύλισμα κινέζικου βοτάνου. Ισχύει για το εκχύλισμα της μεγάλης πλειοψηφίας κινεζικών εκχυλισμάτων βοτάνων και διαφόρων συστατικών. Αυτή η μηχανή υπερήχων είναι εξοπλισμένη με διαχωριστή νερού και αποτελεσματικό συμπυκνωτή, τα αρωματικά έλαια είναι φυτικά έλαια που μπορούν να εξαχθούν.

● Εύρος συχνοτήτων επιλογής εξοπλισμού: 15KHz,20KHz,28 KHz,30 KHz,35 KHz,40 KHz,50 KHz,60 KHz,80KHz.

● Εξοπλισμός συγκέντρωσης κενού: Σύμφωνα με τις πρώτες ύλες του πελάτη, το συμπυκνωμένο υλικό με ξύστρα, συγκέντρωση μεμβράνης l, συγκέντρωση μεμβράνης πτώσης, συγκέντρωση μεμβράνης είναι προαιρετικό.

Παράμετροι συσκευής
ΜοντέλοHST
Χωρητικότητα20L---500L
Μέγιστη ισχύς θέρμανσηςΑνάλογα με το μοντέλο, 5kw-30kw
Μεικτική ισχύς κινητήραΑνάλογα με τη λειτουργία, 75w-400kw
Ισχύς μαγνητικής αντλίας υψηλής θερμοκρασίαςΑνάλογα με τη λειτουργία, 55w-200kw
Ισχύς υπερήχωνΑνάλογα με τη λειτουργία. 100w--3000kw
Έλεγχος ανάμειξης0-1500 στροφές/λεπτό, ψηφιακό, χωρίς βήμα
Ελεγχος θερμοκρασίαςΘερμοκρασία -65 °C, Ρυθμιζόμενη θερμοκρασία, σύστημα θερμοστάτη
Έλεγχος συσκευήςΨηφιακή μηχανή ελέγχου/Έλεγχος οθόνης αφής PLC
Κενό-0.05~ -0.08
Χρησιμοποιήστε διαλύτηΝερό, αιθανόλη και πετρελαϊκός αιθέρας
Υλικό ΕξοπλισμούSUS304 / SUS316L
Σύστημα συγκέντρωσης κενούΣυγκέντρωση κενού, συμπύκνωση, ψύξη, διαχωριστής νερού
Ικανότητα χειρισμού υλικούΑνάλογα με το μοντέλο, εύρος 1.2 - 300 kg / h
Διάσταση1600mm * 850mm * 1800mm
Σκίτσο του διαγράμματος ροής

01

02

Συσκευασία & παράδοση

συσκευασία

Η Υπηρεσία μας

Υπηρεσία προ-πωλήσεων

● Ερευνητική και συμβουλευτική υποστήριξη.

● Υποστήριξη δοκιμών δειγμάτων.

● Δείτε το εργοστάσιό μας.

Εξυπηρέτηση μετά την πώληση

● Εκπαίδευση στον τρόπο εγκατάστασης του μηχανήματος, εκπαίδευση στη χρήση του μηχανήματος.

● Μηχανικοί διαθέσιμοι για συντήρηση μηχανημάτων στο εξωτερικό.


Ανάλυση ζήτησης χρήστη

● Μόλις επιβεβαιωθεί το έργο, το επίπεδο προϊόντος, η τεχνολογία επεξεργασίας και η συμβουλευτική ομάδα αναλύονται σύμφωνα με τις πραγματικές απαιτήσεις των πελατών, ώστε να παρασχεθούν τα κατάλληλα σχέδια μηχανικής, να σχηματιστεί μια πλήρης γραμμή παραγωγής και να υπολογιστεί ο προϋπολογισμός.

Τεχνικό σχέδιο

● Πραγματοποιούμε προγραμματισμό και σχέδια για λεπτομέρειες των σχεδίων μηχανικής, εισάγοντας διεθνώς προηγμένες σχεδιαστικές ιδέες για να παρέχουμε πολύτιμα τεχνολογικά σχέδια έργων και να διασφαλίσουμε την αποτελεσματική εφαρμογή όλων των βημάτων.

Παραγωγή προϊόντων

● Το εγκεκριμένο σχέδιο παραγωγής είναι η βάση για την παραγωγή και την κατασκευή. Όλος ο εξοπλισμός που δεν κατασκευάζεται στον ιστότοπο θα αναγνωρίζεται από τον υπεύθυνο ποιότητας μας, ώστε να πληροί τις αυστηρές προδιαγραφές.

Ενσωμάτωση αυτόματου ελέγχου

● Η εγκατάσταση του συστήματος και ολόκληρο το αυτόματο έργο πληροί το πρότυπο GMP και το πρότυπο FDA. Σύμφωνα με την πολυετή εμπειρία μας, οι κανόνες εγκατάστασης και διαδικασίας θα βοηθήσουν στην απλοποίηση της εκκίνησης και της θέσης σε λειτουργία του εξοπλισμού.

Δοκιμαστικό τρέξιμο και προπόνηση

● Κατά τη διάρκεια της θέσης σε λειτουργία του εξοπλισμού, οι μηχανικοί μας θα παρέχουν καθοδήγηση στο χώρο και θα πραγματοποιούν διάφορες δοκιμές σε σχέση με όλες τις επιδόσεις του εξοπλισμού με τους πελάτες. Θα ληφθεί έγκριση από τους χρήστες.

Υπηρεσίες επαλήθευσης

● Για να διασφαλίσουμε την κανονική παραγωγή, μπορούμε να δημιουργήσουμε σχέδια συντήρησης και σέρβις για ένα μόνο μηχάνημα, ολόκληρη τη γραμμή παραγωγής ή ολόκληρο το εργοστάσιο και να παρέχουμε υπηρεσίες συντήρησης εξοπλισμού και να προσφέρουμε εξαρτήματα σύμφωνα με τις απαιτήσεις των πελατών.

Πιστοποιητικό

Πιστοποιητικό

Συχνές Ερωτήσεις

Ε: Τι χρειάζεται η BETTER από εμένα για να αναφέρω μια τιμή;
1. Πρώτο υλικό
2.Παραγωγική ικανότητα ανά παρτίδα

Ε: Ποια είναι η απόδοση λαδιού;
Η απόδοση λαδιού εξαρτάται από την περιεκτικότητα σε λάδι του υλικού σας. Εάν η περιεκτικότητα σε λάδι του υλικού σας είναι υψηλή, μπορείτε να πάρετε περισσότερο αιθέριο έλαιο.

Ε: Μπορώ να χρησιμοποιήσω το μηχάνημα για την εξαγωγή πολλών ειδών πρώτων υλών;
Ναι φυσικά.

Ε: Μπορώ να κάνω τεστ εξαγωγής με τη δική μου πρώτη ύλη;
Ναι, φυσικά. Μπορούμε να κάνουμε δοκιμή εξαγωγής και να σας στείλουμε βίντεο και αναφορά δοκιμής για την αναφορά σας.

Ε: Ποιον τρόπο θέρμανσης υποστηρίζει το μηχάνημά σας;
Θέρμανση με ηλεκτρισμό/αέριο/ξύλο/ατμό.

Ε: Ποιο είναι το υλικό της μηχανής σας;
Ανοξείδωτος χάλυβας (Ο τυπικός τύπος είναι SUS304, μπορεί να προσαρμοστεί σύμφωνα με το αίτημά σας)

Ε: Πόσος χρόνος χρειάζεται για την παραγωγή του μηχανήματος μόλις υποβάλω την παραγγελία μου;
Συνήθως ο χρόνος παράδοσης είναι 30 εργάσιμες ημέρες μετά την παραλαβή της προπληρωμής.

Ε: Ποια είναι η ελάχιστη ποσότητα που πρέπει να παραγγείλω;
Δεν έχουμε τεχνικά ελάχιστα, αλλά αν παραγγείλετε περισσότερα από 3 σετ μία φορά, μπορούμε να σας κάνουμε έκπτωση.

Ε: Διαθέτετε μηχανήματα σε απόθεμα;
Όχι, η μηχανή μας παράγεται σύμφωνα με το αίτημά σας.

Ε: Πώς θα συσκευαστεί η παραγγελία μου, μπορείτε να παρέχετε την υπηρεσία εγκατάστασης;
Συσκευασμένο σε θήκη από κόντρα πλακέ.

Πώς να επικοινωνήσετε μαζί μας

Μις Τζόις:

---Ο επαγγελματίας διευθυντής πωλήσεών σας

Τηλ:+ 86-18917686969

Email:info@better-industry.com

ΕΡΕΥΝΑ